fb insta youtube home

 

Slesvigske Musikkorps - Forsvarets Musikalske Ambassadører er indbegrebet af en lang række traditioner, men støvet er for længst børstet af uniformerne. Musikkorpets har en helt unik musikalsk spændvidde og mestrer alt fra Mozart til Madonna - og naturligvis også marchmusik, siger orkesterchef Rasmus Frandsen og tilføjer, at netop SMUKs musikalske alsidighed er noget af det, publikum kan se frem til at opleve ved koncerten på Bastionen.

SMUK vil bl.a. byde på klassiske toner af Verdi, Lumbye og Ramsøe, jazzede toner af Thingnæs, Peterson og Kosma samt poppede toner fra Gnags og Rick Astley.

Traditionen tro er der tale om en koncert, der er 100 procent SMUK. Orkestret beholder rampelyset for sig selv, og publikum vil kunne opleve flere af musikerne som solister. Blandt andet vil orkestrets nyeste medlem, Mads Naomi Nielsen, spille ”Pantomime” af Philip Sparke på euphonium. Ligesom trompetisterne Martin Knudsen og Per Hyttel vil glæde os med deres smukke sangstemmer.

- Oftest er det sådan, at folk, der måske ikke lige kender SMUK, bliver taget med storm, når de oplever orkestret, lover orkesterchefen, der glæder sig til koncerten på Bastionen.

SMUKs faste dirigent Susanne Vibæk Svanekier vil være at finde på dirigentpodiet.
Mange kender hende fra Nyborg Voldspil, hvor hun stod på dirigentpodiet i 2007, 08 og 09.
Som ekstra bonusinfo/sladder kan vi tilføje, at Susanne ved denne koncert vil optræde i civil. Grundet lykkelige omstændigheder kan hun simpelthen ikke passe uniformen længere …
Susanne og hendes mand, Sune Svanekier, venter deres andet barn - og de mødte for øvrigt hinanden på Nyborg Voldspil, hvor han var instruktør.

For oplysninger om billetsalg: klik her!