fb insta youtube home

Ofte har publikum ønsket, at SMUK fylder endnu mere til de populære nytårskoncerter. Det ønske indfrier SMUK til SMUK Nytårskoncert 2018. Det er således de to musikere, Martin Knudsen og Lars Birkelund Olsen, som snupper således mikrofonen og guider publikum gennem den festlige koncert.

- Vi er ofte fra forskellig side blevet kritiseret for, at der er lidt for lidt SMUK, og at solisterne fylder lidt for meget til nytårskoncerterne. Det tænkte vi, at vi ville råde bod på til SMUK Nytårskoncert 2018, forklarer Bent Graversen, der er tovholder for SMUK Nytårskoncert.

Og de to musikere glæder sig.

- Jeg har været konferencier i andre sammenhænge med SMUK, og jeg synes, det er sjovt både at få lov at spille og synge og lave lidt ballade, siger Lars Birkelund Olesen, der blandt andet var konferencier ved SMUKs store Sousa-koncert i 2015 og ved sidste års julekoncerter.

Ved de sidste mange års nytårskoncerter er konferencierrollen blevet varetaget af en solist eksempelvis Søren Pilmark. Nu klarer SMUK altså ærterne selv.

- Vi går en ny vej. Men jeg lover, at nytårskoncerten igen bliver med masser af god musik, gæk og løjer. Og vi er gået i skarp træning, siger Lars Birkelund Olsen med et smil.