fb insta youtube home

Billetterne til SMUK Nytårskoncert 2018 i Haderslev blev sat til salg den 15. september, og på mindre end en uge var halvdelen af dem blevet solgt. Det svarer til omtrent 1.300 billetter.

Det vækker tilfredshed hos tovholder på nytårskoncerterne Bent Graversen. Han understreger dog, at det fortsat er muligt at komme til en af de fire nytårskoncerter med SMUK på Harmonien i Haderslev.

- Der er stadig gode pladser at få, men man skal skynde sig, lyder det således fra Bent Graversen.

Han understreger desuden, at man kan opleve SMUK Nytårskoncerter en lang række steder i regionen. Skulle man misse koncerten i Haderslev, kan man eksempelvis nyde nytårskoncerten i Aabenraa.

Det er i øvrigt de to SMUK-musikere Martin Knudsen og Lars Birkelund Olsen, der deles om rollen som konferencier, mens sangerinden Sys Bjerre og violinisten Kirstine Sand er solister.

Er du allerede nu blevet fristet af at få en fantastisk koncertoplevelse, så skal du klikke på "Kalender" øverst her på hjemmesiden. Herefter skal du finde den nytårskoncert i januar måned 2018, som du gerne vil købe billetter til, og klikke på det link, der er i teksten.