fb insta youtube home

nytar

SMUK Nytårskoncert 2018 blev en koncert, hvor der i den grad blev spillet på alle tangenter.

Der blev grinet, når de to konferencier Martin Knudsen og Lars Birkelund Olsen lavede løjer , der var tyst, da violinist Kirstine Sand spillede ”Solen er så rød mor”, og der blev festet, da Sys Bjerre præsenterede egne og andre hits.

I alt ti koncerter blev det til i løbet af januar.

- Det har været sjovt og en fest. Det er godt nok nogle dejlige mennesker, der er i SMUK og dygtige ikke mindst, siger Kirstine Sand.

- Ja, det har været så hyggeligt og sjovt, og mega-tilfredsstillende hver aften. Publikum er glade, orkesteret er glade dirigenten er glad – og vi er glade, tilføjer Sys Bjerre.

nytar3

Mens Sys Bjerre tidligere har optrådt i selskab med SMUK, var det første gang Kirstine Sand stod på scenen med Forsvarets Musikalske Ambassadører.

- Jeg var rimeligt meget på udebane med sådan et militærorkester bag mig. Men jeg synes, det har været vildt sjovt og noget helt andet end det, jeg er vant til, siger violinisten.

- Du passer perfekt ind, indskyder Sys Bjerre.

nytar5

 

Masser af variation

Traditionen tro sendte SMUK en hilsen til Danmarks udsendte. Publikum fik desuden mulighed for at lytte til hæsblæsende tegnefilmsmusik og Sys Bjerre folde sig ud som Dolly Parton.

- Det var en meget varieret koncert med Sys’ popnumre, min folkemusik og militærmusikken, siger Kirstine Sand.

- Og der var virkeligt et særligt moment, da du spillede ”Solen er så rød mor” lige efter jeg havde sunget ”Alle mine veninder”, tilføjer Sys Bjerre.