fb insta youtube home

Gennem årene har SMUK præsenteret en perlerække af solister til Kløften. I år bliver ingen undtagelse. Det er således ingen ringere end Ida Corr, hvis stemme publikum får fornøjelsen af.  

Og der er lagt op til et brag, når Forsvarets Musikalske Ambassadører og Ida Corr sætter fut i festpladsen, lover SMUKs orkesterchef Rasmus Frandsen.

- Det bliver helt vildt fedt. Ida Corr er en solist, vi længe gerne har villet lave noget sammen med, og nu lykkes det rent faktisk at få vores kalendere til at passe sammen. Hun er en sindssygt dygtig solist, og vi synes rigtig godt om hendes indstilling til musikken, så det bliver et brag af en koncert, lover orkesterchef Rasmus Frandsen.

- Hun er bare superfed, og jeg er sikker på, at vi endnu en gang nok skal få vendt Kløften på den anden ende, også selv om det er lørdag klokken 12. Festen starter tidligt i år, tilføjer den svært begejstrede orkesterchef.

Let me think about it

Ida Corr er især kendt for sit megahit ”Let me think about it”, men vidste du, at hun som blot 11-årig deltog i den første udgave af MGP, og at hun har sunget duet med Rasmus Nøhr på sangen ”Det Glade Pizzabud”? I 2013 kunne Ida Corr desuden opleves som dommer i ”X-Factor” på DR1.

- Ida Corr er fortrinsvis soul- og pop-sangerinde, og det er den vej, vi gerne vil gå til Kløften, men vi er også overbeviste om, at takket være den store kunstnerisk spændvidde hun har, så kan vi få lavet et program med masser af overraskelser, siger Rasmus Frandsen.

- Og med hende som solist får vi mulighed for at afprøve et grænseområde, som vi måske ikke gør så meget i til hverdag. Ida Corr kan i den grad få det til at swinge, og det kan vi jo godt lide i SMUK, så måske kan vi lære noget af hende blandt andet på det punkt, tilføjer Rasmus Frandsen.