fb insta youtube home
 
billetter banner

Slesvigske Fodregiments Fødselsdagskoncert

Skal man holde et brag af en fødselsdagsfest, så gælder det om at invitere folk, der er smækfyldte med energi, som er godt selskab og som kan få andre til at smile.

Slesvigske Fodregiments fødselsdag bliver fejret med en helt særlig fødselsdagskoncert den 29. september på Harmonien i Haderslev. SMUK leverer musikken og har inviteret to humørbomber, der netop formår at lave en fest. Andrea Heick Gadeberg og Christoffer Brodersen er således solister.

- Jeg glæder mig helt vildt meget, siger Andrea Heick Gadeberg og fortsætter:
- Da Rasmus (orkesterchefen i SMUK, red.) ringede og spurgte, om jeg ville være solist, sagde jeg ja med det samme.

En god march
Der er masser af musik, der rummer fest og humør. Når det kommer til energi, højtidelighed og pondus er der imidlertid ikke meget, der kan måle sig med en god march. Til fødselsdagen bliver der naturligvis plads til flere marcher, og mon ikke også de, der ikke i uniform kommer til at trampe med i takt.

Til koncerten vil publikum desuden kunne opleve masser af anden god musik. Blandt andet Poul Dissing vil blive hyldet, ligesom der også vil være musik fra Sanne Salomonsen og Tina Turner.

Andrea Heick Gadeberg tog publikum med storm, da hun var solist til SMUK Nytårskoncert for nogle år siden. Her beviste hun, at hun ud over at have en stor stemme rummer så meget varme og humør, at hun i bund og grund bare er godt selskab. Hun har siden haft fuldt fart på sin skuespillerkarriere og blandt andet medvirket i filmen ”Retfærdighedens Rytter”, hvor hun fik en Robert-statuette for sin rolle. Andrea Heick Gadeberg er i øvrigt vokset op i Sdr. Bjert og glæder sig til et gensyn med det syddanske.

- Jeg er ikke sønderjyde som Christoffer Brodersen, der siger ”kaf’”, men mine bedsteforældre kommer og ser koncerten, og det er på mange måder som at komme hjem, siger hun.

Et nyt initiativ
Fødselsdagskoncerten er et helt nyt initiativ, hvor Slesvigske Fodregiment har lejlighed til at vise sin taknemlighed, til alle de der i det daglige bakker op om regimentet. Koncerten er tænkt som en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor Slesvigske Fodregiments fødselsdag bliver fejret, hvor regimentet siger tak, og hvor Forsvarets Musikalske Ambassadører sørger for en festlig ramme og binder en musikalsk sløjfe på det hele. Det forklarer orkesterchef i SMUK, Rasmus Frandsen.

- Vi vil frygtelig gerne give alle dem, der er i berøring med regimentet og kasernen en uforglemmelig aften, siger han og tilføjer, at nævner samarbejdspartnere i Syd- og Sønderjylland, naboer til kasernen og frivillige er eksempler på, hvem der godt kan glæde sigt til en invitation.
- Slesvigske Fodregiment og SMUK er hele Haderslevs. Derfor vil der også være mulighed for at købe billetter til fødselsdagskoncerten, siger Rasmus Frandsen.

Billetter til koncerten kan købes her!