fb insta youtube home
 
billetter banner

Så er nedtællingen begyndt. Fredag den 16. september går billetsalget til SMUK Nytårskoncert 2023 i gang. Nytårskoncerterne med SMUK er ekstremt populære. Det gælder ikke mindst i Haderslev, hvor køen til billetsalget traditionen tro er lang, allerede inden billetsalget går i gang præcis kl. 10.00. For at gøre ventetiden hyggelig sørger en håndfuld musikere fra SMUK for lidt musikalsk underholdning i foyeren på Bispen, alt imens der også serveres en kop kaffe til de fremmødte.

Ved SMUK Nytårskoncerter 2023 er sangerinden Dorthe Gerlach solist. Hun har ikke bare et utroligt varmt smil. Hun har også en helt utrolig stemme. Måske kender du bedst Dorthe Gerlach fra bandet ”Hush”, som debuterede i 2004, eller fra debutalbummet ”Natlys”, som hun udsendte i 2015. Det kan også være, du kender Dorthe Gerlach fra de populære TV-udsendelser, Toppen af poppen. Til januar kan opleve hende ved SMUK Nytårskoncert 2023, og der er lagt op til en række mindeværdige koncerter.

En milepæl
Der er nemlig en ting, der gør SMUK Nytårskoncert 2023 til noget ganske særligt. Det er således 20 år siden, at SMUK første gang optrådte med nytårskoncerterne i den form, vi kender i dag. Det markerer Forsvarets Musikalske Ambassadører med en kavalkade over festlige indslag fra de sidste 20 års koncerter.

Det fortæller basunist i SMUK Mads Naomi Quist Nielsen, der er med til at planlægge SMUK Nytårskoncert 2023. Præcis hvad der kommer til at ske, vil han imidlertid ikke afsløre.

- Det skal være en overraskelse, men der bliver masser af sjove indslag, og hele orkesteret kommer i spil, siger Naomi Quist Nielsen og tilføjer, at der ud over musik fra Dorthe Gerlachs band ”Hush” også vil være musik fra filmen ”Cast Away”.

Premieren på SMUK Nytårskoncerter 2023 finder sted i Kulturhus Harmonien, torsdag den 12. januar. I Haderslev spiller SMUK i alt fire nytårskoncerter. Herefter går turen til Varde, Fredericia, København, Aabenraa og Sønderborg. I alt sættes over 6.000 billetter til salg, og går det som det plejer, bliver der rift om dem.

Fra fredag den 16. september kl. 10.00 kan du købe billetter til alle SMUK nytårskoncerter HER!