Et SMUK't Nytårsbrag

Nytår 2023 1 WEB

Fire koncerter i Haderslev og derpå koncerter i Varde, Fredericia, København, Aabenraa og Sønderborg. I alt ni koncerter og godt og vel 6.000 publikummer. Efter et par års nedlukning er SMUK Nytårskoncerter vendt stærkt tilbage, og overalt var begejstringen stor og salene fyldte.

Nytår 2023 2 WEB

I selskab med solist Dorthe Gerlach og konferencier Dorthe Andersen blæste SMUK igen gang i det nye år med en række af de populære nytårskoncerter. Som bekendt har SMUK Nytårskoncert været aflyst de seneste to år på grund af Corona. Var musikerne nervøse for, at publikum havde glemt dem, så blev denne ængstelse bragt til skamme. Der var fulde huse til stort set alle koncerter og i eksempelvis Varde klappede 1.200 i takt helt til sidste tone.

Nytår 2023 3 WEB

I år kom SMUK Nytårskoncert også forbi Fredericia. Også her var begejstringen stor. Nedenstående er ord fra den lokale anmelder fra ”Fredericiaavisen”.

”Det var kort sagt en koncert, som man sent glemmer, et publikum forlod stedet opløftet og klar til at starte det nye år på en god tone. Denne smukke afslutning med en solo trompet bagerst i salen der spillede i samklang og i mod en trompetist på scenen var uovertruffen, samtidig var dette en del af en hyldest til vore udsendte soldater.”

”SMUK havde endnu en gang bevist, at de er et af de bedste orkestre i landet, deres repertoire spænder meget bredt fra intromelodien baseret på kabaret musik til Queens musik, deres fremføring er stemningsfyldt med blandt andet en nyopfundet måde at danse step på som Dorthe Andersen skulle lære på 20 sekunder, Jeg har dog set bedre step dans, men festligt var det.”

”Denne anmelder håber denne koncert bliver en fast tradition, som folk kan se frem til hvert år.”

Nytår 2023 4 WEB

SMUK - Slesvigske Musikkorps | Louisevej 7a | 6100 Haderslev | Tlf. 72 83 12 63 | smuk@smukmusik.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Smuk Slesviske Musikkorps 2023