Høstkoncert på Fyn.

Lørdag den 9. september er der for fjerde gang høstfest på Bramstrup Gods. For andet år i træk er SMUK med til at sørge for en uforglemmelig aften. Uforglemmelig af flere årsager.
På scenen er ikke nemlig kun musikkorpset, men også Helene Blum & Harald Haugaard Band, der i sig selv er en stor oplevelse, og som i øvrigt også ved andre lejligheder har optrådt i selskab med Forsvarets Musikalske Ambassadører.

Ikke mange kan få en violin til at komme under huden hos publikum som Harald Haugaard, men måske er en af fremtidens violinvirtuoser også på Bramstrup Gods denne aften. 20 strygere fra Faaborg-Midtfyn Musikskole giver således prøver på deres talent. Det samme gør et børnekor samt elever fra Carl Nielsen-Skolen og Ringe Kirkes Pigekor, der ligeledes deltager i koncerten.

Høstkoncerten foregår i den renoverede lade på Bramstrup Gods, der ligger syd for Odense. Godset blev allerede nævnt i 1424, og det var her, Carl Nielsen gik og vogtede gæs som barn. Og netop Carl Nielsen er ikke til at komme udenom til høstfesten, forklarer Harald Haugaard.
- Bramstrup spillede en ret central rolle i Carl Nielsens tilværelse. Naturen på egnen gjorde indtryk på ham, hvilket fik betydning for hans musik, så han er absolut en vigtig del af koncerten, siger Harald Haugaard.

Det er den erfarne dirigent Henrik Vagn Christensen, der akkurat lige som sidste år leder koncerten. Skoleelever og musikskoleelever kommer altså ikke kun i selskab med et topprofessionelt musikkorps og et topprofessionelt band, men også en topprofessionel dirigent. Noget, som giver koncerten en ekstra dimension, mener Harald Haugaard.
- Som professionel musiker synes jeg, at jeg har en forpligtelse til at videregive musikken og kulturarven til de næste generationer. Og at kunne gøre det på en så festlig aften som høstfesten og på et så specielt sted som Bramstrup-laden, det er noget helt særligt, siger violinisten og understreger, at netop det at lade kærligheden til musikken gå fra generation til generation helt er i Carl Nielsens ånd.

Billetter kan købes på:

https://www.billet.dk/order/tickets/13268193/hostkoncert-bramstrup-2023-09-09-19-00-00?

SMUK - Slesvigske Musikkorps | Louisevej 7a | 6100 Haderslev | Tlf. 72 83 12 63 | smuk@smukmusik.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Smuk Slesviske Musikkorps 2023