SMUK Julekoncert

Bobo Moreno er solist til julekoncerten, hvor omdrejningspunktet naturligvis er julen. Selvom det kan synes som en ganske fast ramme, så er programmet varieret. Publikum vil komme tæt på den swingende julestemning, der hersker på Broadway. Samtidig vil der snige sig musik ind, så man fornemmer et nordisk, hvidklædt landskab med snepuder på grantræerne, stjerner foroven og en kane på himlen. Naturligvis kommer der også traditionel, dansk julemusik.

Bobo Moreno er blevet kaldt Danmarks svar på Frank Sinatra. Siden slutningen af 1980′erne har han sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Han har flere gange været solist med SMUK. Blandt andet i 2014, hvor han gav tre koncerter. Dengang var det i øvrigt sammen med solisten ved SMUK Nytårskoncert 2024, Birthe Kjær.

Der er altså tale om en julekoncert fyldt med lækker messinglyd og energi, men også mere dybsindige juletoner. Mest er der tale om en koncert, der kan give publikum en pause fra julegavekøb og samtidig bringe den helt rigtige julestemning frem.

SMUK Julekoncert

SOLIST: Bobo Moreno
DIRIGENT: Stig Mærsk

TID: Tirsdag den 28. november kl. 19.30
STED: Kulturhus Harmonien, Haderslev
BILLETPRIS: Kr. 150,- (Rabat kr. 50,- til medlemmer af SMUK Støtteforening)
BILLETSALG: Klik her! samt Biblioteket, Bispebroen 3, 6100 Haderslev
ARRANGØR: Foreningen SMUK Koncertfond

 

SMUK - Slesvigske Musikkorps | Louisevej 7a | 6100 Haderslev | Tlf. 72 83 12 63 | smuk@smukmusik.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


© Smuk Slesviske Musikkorps 2023